juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Uppsatspraktikanter till våren 2024

Ort
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

Uppsatspraktikanter till våren 2024

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som affärsjurist och vill göra din uppsatspraktik på 10 veckor hos oss under våren 2024? Du erbjuds en unik inblick i hur det är att arbeta som affärsjurist på en internationell byrå och därtill möjlighet att lära känna våra medarbetare och knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

Som uppsatspraktikant hos oss på DLA Piper arbetar du nära våra jurister och delägare i aktuella ärenden. I arbetsuppgifterna ingår exempelvis att skriva PM och rättsutredningar, medverka vid Due Diligence-arbete, kontakt med myndigheter, ärendehantering och avtalsgranskning etc. För att din praktikperiod ska bli så givande som möjligt tilldelas du en handledare som vägleder dig i det löpande arbetet och ger dig kontinuerlig feedback.

Din profil

Vi erbjuder uppsatspraktik för dig som läser juristprogrammet på Uppsala, Stockholm, Lund, Göteborg, Umeå, Karlstad eller Örebro Universitet. Vi söker dig som, förutom goda akademiska meriter, har ett intresse för affärsjuridik och planerar att skriva din uppsats inom området. Då vi arbetar i en internationell miljö tillsammans med DLA Pipers övriga kontor runtom i världen är det viktigt att du, utöver svenska, också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Din ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Vänligen ange inom vilket område du är intresserad av att göra din uppsatspraktik inom. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt.  Notera att vi endast behandlar ansökningar via vårt ansökningsformulär. För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Emma Liljeqvist, Rekryteringsspecialist, emma.liljeqvist@se.dlapiper.com.

Om DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 250 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

 

Dela detta jobb

logo
Uppsatspraktikanter till våren 2024

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB