juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ytterligare en skattekonsult till Advice.

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Ytterligare en skattekonsult till Advice.

Advice bildades 1992 som en oberoende skattebyrå, idag består Advice-paraplyet av ett glatt och trevligt gäng på 20 personer som arbetar med skatt, redovisning och familjejuridik. Vi är en konsultbyrå som framför allt arbetar med entreprenörer. Vi bistår våra kunder med långsiktig skatteoptimering, både för bolaget och för den enskilda ägaren. Vi är engagerade och lösningsorienterade med fokus på målet. På Advice vet vi att vi medarbetarna är vår styrka och håller därför teamkänslan och det sociala högt.

Arbetsuppgifter

Advice växer och därför söker vi nu en skattekonsult. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och bestå bl.a. av skatterådgivning för olika företagsformer och dess ägare. Du kommer att planera och genomföra hållbara skattelösningar däribland omstruktureringar, generationsskiften och internationella ärenden i samband med in- och utflyttning mm. I dina arbetsuppgifter ingår även att upprätta och granska inkomstdeklarationer och agera som ombud i skatteärenden hos Skatteverket och förvaltningsdomstol.

I din roll är det viktigt att du arbetar för att utveckla och upprätthålla långsiktiga och nära kundrelationer. Som skattekonsult på Advice förväntas du vara delaktig och bidra med idéer och positiv energi till vår verksamhet och dess utveckling.

Vem är du

Du har cirka 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom skatterådgivning från annan byrå, bolag eller Skatteverket. Du har en högskoleexamen inom juridik eller ekonomi.

För att lyckas i rollen tror vi att du är positiv, initiativtagande, lösningsorienterad och affärsmässig. Vidare trivs du med att ha många kontakter både internt och externt, vilket bidrar till att du gärna bygger långsiktiga kundrelationer. Du tycker om att se till helheten och att bidra till bolagets affärsutveckling. Du är även ansvarsfull och samvetsgrann.

Du erbjuds

Du erbjuds en intressant tjänst med goda utvecklingsmöjligheter på ett företag med högt i tak där medarbetarna trivs att arbeta tillsammans. Tjänsten är heltid på 37,5 tim/vecka. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, omfattande försäkringspaket, tjänstepension, friskvård, förmånligt arbetsredskap/officepaket, konferensresor, sociala aktiviteter mm.

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande, via www.jurek.se

I denna rekryteringsprocess samarbetar Advice med Jurek Law. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt på telefonnummer 0766 33 14 40.

Dela detta jobb

Logo
Ytterligare en skattekonsult till Advice.

Jurek