juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tjustbygdens Sparbank

Tjustbygdens Sparbank är en fristående sparbank med huvudkontor i skärgårdsstaden Västervik. Vi kan genom ett nära samarbete med Swedbank erbjuda storbankens lösningar i kombination med den lokala bankens närhet och flexibilitet. Vi är en sammansvetsad personalstyrka bestående av företagsrådgivare, privatrådgivare, ekonomer, jurister, marknadsförare med flera.

Gemensamt för oss alla som jobbar på Tjustbygdens Sparbank är att vi brinner för att hjälpa människor och orten att utvecklas och växa.

Välkommen till en bank som investerar i samhället

Tjustbygdens Sparbank AB är en regionalt verksam bank med huvudkontor i Västervik. Vi erbjuder ett komplett utbud av finansiella tjänster och produkter.

Sparbank är ett namn som förpliktar. I det ligger löften om tryggt sparande och möjligheter att låna till goda villkor, som privatperson och företag.

Tillgång till finansiering och finansiell kompetens är viktiga förutsättningar för utveckling. Vi har resurser att tillgodose marknadens behov och genom våra många kompetenta medarbetare kan vi upprätthålla en hög servicenivå och tillgänglighet. Kvalificerad rådgivning är en central del av vårt erbjudande till dig som kund.

Vår kreditgivning sker alltid på affärsmässiga villkor men i våra kreditbeslut beaktar vi även andra värderingar, t ex hur vårt ställningstagande kan påverka regionens utveckling i positiv riktning. Det gör oss till en dynamisk och uthållig partner. Tjustbygdens Sparbank har inga externa ägare som kräver utdelning. Vinsterna återinvesteras istället i verksamheten och genom ägarstiftelsen i den lokala marknaden.

Som en fristående lokal bank kan vi lyssna på våra kunder och erbjuda rätt tjänster och produkter just för dig med hjärtat i Tjustbygden. På samma sätt bidrar du som kund i Tjustbygdens Sparbank till utvecklingen i din egen kommun. Vi har en nära och aktiv samverkan med Swedbank och övriga Sparbanker vilket ger våra kunder tillgång till ett rikstäckande kontorsnät samtidigt som vi kan erbjuda storbankens lösningar i kombination med den mindre bankens närhet och flexibilitet.

Alla våra beslut fattas här hemma och alla vinster stannar i Tjustbygden. Därför har vi också råd att erbjuda mer personlig service på fler kontor, samt bidra till det lokala samhällslivet i form av stöd till idrott, kultur, näringsliv m.m. För oss är det självklart att ta ansvar och engagera oss i våra ungdomar eller för en mer levande landsbygd. Kanske tycker du som vi att det är viktigt med en miljöcertifierad bank som tänker på våra kommande generationer, och inte bara på nästa kvartalsrapport?

Varmt välkommen till Tjustbygdens Sparbank!

Bransch

Bank

Anställda

100

Huvudkontor

Västervik

Adress

Kvarngatan 20, 593 30

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Tjustbygdens Sparbank

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor