juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Advokatfirman Vinge

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer. Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete där du kommer i kontakt med alla delar av den komplexa affärsjuridiken. Mycket ofta arbetar du i projekt med gränsöverskridande karaktär.

Vi är stolta över att ha så duktiga medarbetare, både inom juridiken och inom våra olika affärsstödsfunktioner. Du börjar hos oss för att vi ser en talang hos dig. Vår uppgift är att förvalta den väl och ge dig möjligheter att utveckla dina förmågor på bästa sätt.

Det gör att vi kan bilda starka team med personer som är bäst på just sin gren. Möjligheten att bygga upp en individuell kompetens inom ett område är ett skäl till varför många medarbetare stannar länge hos oss. Att få tillfälle att engagera sig i andra frågor som vi driver projekt inom är också mycket uppskattat. Det kan handla om affärsutveckling, mångfald, jämställdhet eller att vara mentor för en nyanländ i dennes jobbsökande.  

Vinges värld är full av kontraster. Den är både konkret och dynamisk. Den är professionell men också fylld av gemenskap och humor. Vi använder ett klassiskt verktyg, juridiken, men för att göra det väl behöver vi vara flexibla och nytänkande och agera i samtiden. Hos oss finns alltid nyanser, alternativ och vägval. Både vinnarskallar och vi‑känsla. 

Mitt i allt det här hittar vi en balans och en gemensam styrka. En medvetenhet om att vi är på väg och har alla möjligheter att göra skillnad. Välkommen till oss. Precis som du är. 

Bransch

Advokatbyrå

Anställda

430

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Smålandsgatan 20, 111 87

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Advokatfirman Vinge

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor