juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Wistrand Advokatbyrå

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet.

Förtroende utgör grunden för vår verksamhet, och i över ett sekel har vår målsättning alltid varit att tillvarata våra klienters intressen på bästa möjliga sätt och därigenom förtjäna och upprätthålla deras förtroende för oss som deras legala rådgivare.

Vi gör detta genom att erbjuda ett personligt förhållningssätt, där vi lägger stor vikt vid dedikerade team och hög senior närvaro för varje uppdrag och varje fråga. I kombination med vår expertis och kapacitet som fullservicebyrå, vill vi därigenom skapa förutsättningar för nära och långsiktiga relationer med alla våra klienter.

Våra klienter är verksamma inom alla typer av branscher och bland dessa återfinns ledande svenska och internationella företag, kommuner och offentlig verksamhet, banker och konsultföretag, startups och börsbolag.

Utifrån våra kontor i Stockholm och Göteborg bistår vi klienter över hela landet och utomlands. För att möta våra klienters globala behov arbetar vi även i nära samarbete med andra välkända advokatbyråer i Norden och globalt.

Bransch

Advokatbyrå

Anställda

200

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Regeringsgatan 65, 111 56

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Wistrand Advokatbyrå

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor